L’empresa artanenca Licors Moyà disposa d’un espai propi en la 37a edició del Salón Gourmet, la fira internacional d’Alimentació i Begudes de Qualitat més important d’Europa i una de les fires gastronòmiques més grans d’Espanya, que s’està celebrant aquests dies a Madrid, del 22 al 25 d’abril. A l’estand es fa ben visible l’aposta del fabricant i distribuidor pels “millors licors artesanals de Mallorca”, com són les noves Herbes Moyà, que fa pocs mesos va presentar en societat. Aquest dimarts ha rebut la visita del conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural del Govern de les Illes Balears, Joan Simonet i del director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés. “L’empresa d’Artà, capitanejada per la sisena generació de la família, ha recollit en els últims mesos premis per la seva innovació en l’embalatge dels seus productes” ha destacat la conselleria, que afegeix que “amb Bel Moyà, presidenta de la IGP Herbes de Mallorca i Joan Moyà s’ha conversat sobre la importància de la promoció del producte local”. L’empresa, a través de xarxes, també ha mostrat el seu agraïment per la visita i “per la predisposició per ajudar-nos, en un futur molt proper, a promocionar el nostre producte local”.
Aquest dimecres, 24 d’abril, el Salón Gourmet dedicarà el dia als productes agroalimentaris de les Illes Balears amb degustacions, mostres de cuina en directe, tasts dirigits i demostracions amb productes com la tomàtiga de ramellet, amb Agromallorca; el porc negre mallorquí, gràcies a Can Company; l’IGP Ametlla de Mallorca, amb una recepta del llibre ‘Unes illes d’arrossos’; la garrova de Mallorca; la sal de Flor de Sal des Trenc; la DOP Oli de Mallorca; vins de la DO Binissalem, i la DOP Formatge Mahón-Menorca.
En paraules del conseller: “és molt important se present a fires com aquesta, amb visitants professionals nacionals i internacionals, perquè els nostres ramaders i agricultors puguin comercialitzar els seus productes amb un preu just”.